Antena Căutare

A început războiul hibrid! Elita serviciilor secrete ruse destabilizează Europa! A lovit deja în Republica Moldova

O unitate de elită a serviciilor secrete ruse a lansat o serie de operațiuni prin care se urmărește destabilizarea Europei, anunță cei de la The New York Times.

O unitate de elită a serviciilor secrete ruse a lansat o serie de operațiuni prin care se urmărește destabilizarea Europei, anunță cei de la The New York Times.

Potrivit acestora, prima acțiune a fost cea de destabilizare a Republicii Moldova, apoi a urmat otrăvirea unui traficand de arme bulgar și o tentativă de lovitură de stat în Muntenegru, ce ulterior a eșuat. Anul trecut, potrivit informațiilor, această unitate de elită a serviciilor secrete din Rusia a încercat să asasineze un fost spion rus în Marea Britanie. Deși existau semne clare că aceste incidente poartă amprenta serviciilor secrete din Rusia, autoritățile au ignorat semnele și le-au considerat doar simple incidente izolate.

Totuși, cei din serviciile secrete din Occident au ajuns acum la concluzia că aceste operațiuni, dar și multe altele, sunt parte dintr-o campania bine coordodată de-a destabiliza Europa. Aceste operațiuni sunt făcute de către o unitate de elită a serviciilor secrete din Rusia, perfecționată în sabotaj, acțiuni subversive și asasinat.

A început războiul hibrid! Elita serviciilor secrete ruse destabilizează Europa! A lovit deja în Republica Moldova

Este vorba despre Unitatea 29155, care are o activitate de cel puțin un deceniu, dar despre care oficialii din Occident au aflat abia curând.

Serviciile secrete din patru țări europene susțin că este neclar deocamdată cât de des acționează această unitate specială a Rusiei și avertizează că este imposibil de determinat care va fi următoarea acțiune sau operațiune.

Unitatea 29155 servește scopului președintelui rus Vladimir Putin de-a instaura „războiul hibrid” cu Europa, ce cuprinde un amestec de propagandă, atacuri cibernetice, dezinformare, dar și confruntări militare directe.

Pompeo impune ”restricţii de vize” unor oficiali din Guvernul şi Partidul Comunist chineze, ”responsabili” de o ”campani... Jimmy Carter îi dă lui Trump, ameninţat de destituire, două sfaturi: ”să spună adevărul” şi ”să posteze mai puţin pe Twi...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x