Antena Căutare

Vreți să plecați din România? Aceasta este considerată cea mai bună țară din lume, potrivit unui raport global

Informații importante pentru românii care vor să plece din țară. Dacă v-ați întrebat vreodată unde se trăiește cel mai bine, astăzi primiți răspunsul. Ce țări sunt în fruntea clasamentului celor mai bune țări din lume? 

Informații importante pentru românii care vor să plece din țară. Dacă v-ați întrebat vreodată unde se trăiește cel mai bine, astăzi primiți răspunsul. Ce țări sunt în fruntea clasamentului celor mai bune țări din lume?

Dacă v-aţi întrebat vreodată în care colţ de lume se trăieşte cel mai bine, răspunsul îl găsiţi. mai aproape decât v-aţi imaginat. Ţara nu se află peste Ocean şi nici pe vreun alt continent. Elveţia ocupă primul loc în rândul celor mai bune zece state ale lumii, potrivit unui raport global.

Elveţia este aleasă pentru a treia oară consecutiv cea mai bună ţară a lumii, din 80 analizate. S-au luat în calcul mai mulţi factori. Vorbim despre calitatea vieţii, nivelul economiei, influenţa statului pe Glob, dar şi educaţia sau cât de prietenoasă este ţara cu mediul.

Pentru locul doi, ne mutăm acum pe alt continent. Japonia are cel mai mare salt din acest an în top- a urcat trei locuri faţă de 2018. Motivul? Inovaţiile din domeniul IT au contat mult pentru cei care i-au acordat votul de încredere.

Top trei este încheiat de Canada. Totuşi, ea ar fi cea mai bună ţară a lumii, dacă este să ne luăm după răspunsurile celor mai tineri dintre respondenţi.

Clasamentul continuă cu trei state europene- Germania, Marea Britanie şi Suedia, datorită educaţiei, mediului propice de creştere a copiilor ori datorită culturii. Australia şi Statele Unite ocupă următoarele locuri. În vreme ce Franţa încheie clasamentul celor mai bune 10 ţări de pe Glob.

După 17 ani de trăit împreună, o tânără i-a dat mamei vitrege o scrisoare în care i-a spus tot adevărul! Și nimeni nu se... Bonă psihopată! O pensionară care avea în grijă de o fetiță de 5 ani o înjunghie cu cuțitul și o aruncă de la etajul 3. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x