Antena Căutare

Emotionant! Vezi cum isi protejeaza o mama urangutan puiul, de vanatori!

Vanatorii s-au apropiat periculos de mult de animale, inconjurandu-le intr-un cerc, pentru a nu putea scapa. Gandul lor era sa le omoare. Asa ca singurul lucru pe care femela urangutan il mai putea face era sa isi tina puiul protector in brate, departe de privirile insetate de sange ale ucigasilor.

Mama si fiul au fost pusi fata in fata cu moartea, atunci cand un grup de vanatori i-au inconjurat si prins in capcana pe insula Borneo, din Indonezia.

Insa, din fericire, o echipa de la Grupul de Salvare al Animalelor "Four Paws"/ "Patru Labute" au ajuns la timp pentru a stopa omorul ce avea sa aiba loc si a salva vietile animalelor.

Gestanta mama si fiica ei au fost capturate si mutate intr-o zona sigura a padurii si eliberate apoi in salbaticie - dar asta nu inainte ca mama sa fie echipata cu un dispozitiv radio, pentru ca salvatorii sa fie siguri ca nimic rau nu li se va mai intampla ei si puiului ei.

2012/01/28//498352-mama_urangutan3.jpg

Am ajuns exact la timp, atunci cand a trebuit

Nu rata si GALERIA FOTO de mai jos!


Sursa / Foto: Daily Mail

SUA: Medicul ce a ajutat la gasirea lui bin Laden lucra pentru CIA... Moscova: Sute de soferi si-au turat motoarele impotriva lui Vladimir Putin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x