Antena Căutare

Trump declară că epidemia de coronavirus va fi oprită până în aprilie.Cine i-a dat aceste asigurări președintelui

Epidemia de coronavirus va fi oprită până în aprilie, susține președintele american Donald Trump, care face precizarea că a primit asigurări de la autoritățile chineze că situația va fi ținută sub control și valul îmbolnăvirilor va fi stopat.

Președintele Donald Trump susține că epidemia globală generată de coronavirus se va încheia în aprilie. El face aceste afirmații după ce susține el, a primit asigurări că autoritățile chineze țin situația sub control, și chiar președintele acestei țări i-a comunicat telefonic că valul de îmbolnăviri va fi oprit.
„De acum până în aprilie, căldura omoară în general acest tip de virus. Ar fi un lucru bun”, a declarat Donald Trump, la Casa Albă, potrivit cotidianului Le Figaro și Agenţiei France-Presse, citate de Mediafax.

Trump a explicat că a vorbit pe această temă cu președintele Chinei, la telefon.

Am avut o discuţie lungă cu preşedintele Chinei, Xi Jinping, este foarte încrezător. Cred că autorităţile din China fac o treabă foarte bună”, a adăugat liderul de la Casa Albă.

Citește și: Autorul crimei din Moreni, reţinut. „Băiatul meu era cuminte, avea doi metri, 100 de kg, puternic, dar i-a dat una şi i-au sărit creierii”

„Preşedintele le-a sugerat guvernatorilor că a primit asigurări din partea Chinei că epidemia generată de coronavirus se va încheia până în aprilie”, a scris jurnalistul Steve Herman, corespondentul postului Voice of America la Preşedinţia SUA, pe Twitter.

Xi Jinping a vizitat un spital din Beijing în care sunt trataţi pacienţi infectaţi cu coronavirus şi a discutat cu locui... Trump prezice dispariţia epidemiei noului coronavirus chinez în aprilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x