Antena Căutare

Eric Lawson, "omul Marlboro", a murit din cauza fumatului

Eric Lawson este actorul care a dat viaţă multor personaje, însă este cunoscut pentru că, în anii '70, a fost imaginea Marlboro. A murit la vârsta de 72 de ani, la casa sa din San Luis Obispo, din cauza unei insuficiențe respiratorii asociată cu suferință pulmonară obstructivă cronică

Eric Lawson este actorul care a dat viaţă multor personaje, însă este cunoscut pentru că, în anii '70, a fost imaginea Marlboro. A murit la vârsta de 72 de ani, la casa sa din San Luis Obispo, din cauza unei insuficiențe respiratorii asociată cu suferință pulmonară obstructivă cronică.

Lawson a murit la 10 ianuarie, deși soția sa, Susan Lawson, nu a dat nicio veste până duminică. Lawson a jucat în mai multe seriale de televiziune, cum ar fi " Cannon ", " Baretta " și " The Streets of San Francisco ", "Charlie's angels", "Dinasty" şi "Baywatch".

De asemenea, a fost angajat pentru a da viață "omului Marlboro", între 1978 și 1981.

Fumător încă de la vârsta de 14 ani, Eric Lawson avea să apară mai târziu într-o reclamă antifumat care îl parodia pe cowboy-ul din reclama la Marlboro, precum şi în emisiunea "Entertainment Tonight", de pe CBS, pentru a vorbi despre efectele negative ale fumatului.

Actori şi modele care au făcut reclamă la ţigările Marlboro au decedat în urma unor boli asociate cu fumatul. Astfel, David Millar a murit de emfizem pulmonar în 1987, iar David McLean a decedat în 1995 de cancer pulmonar.

foto: abc.es

Viscolul a pus stăpânire pe toată zona de est a Europei!... Iarna nu-i ca vara şi nici iarna lor nu-i ca a noastră! Bine că nu suntem în Japonia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x