Antena Căutare

Eroare informatica la Loteria Vizelor: Rezultatele pentru 2012, anulate

Departamentul de Stat american a anuntat ca rezultatele Loteriei Vizelor vor fi anulate, din cauza unei erori informatice care a viciat extragerea computerizata, relateaza Washington Post, care precizeaza ca extragerea pentru 2012 va fi reluata, iar rezultatele vor fi anuntate in jurul datei de 15 iulie.


Conform BBC Online, mai mult de 22.000 de persoane au fost deja anuntate, in mod eronat, ca au fost desemnate castigatoare in urma extragerii de la 1 mai.

Departamentul de Stat a prezentat scuze pentru aceata eroare, precizand ca noile rezultate vor fi anuntate la jumatatea lunii iulie. "Regretam sincer orice neplacere sau dezamagire cauzata de aceasta problema", se arata intr-un comunicat al Departamentului de Stat.

David Donahue, adjunct al asistentului Secretarului de Stat pentru servicii consulare, a afirmat ca eroarea a fost depistata la inceputul acestei luni. "Rezultatele nu sunt valide, deoarece nu reprezinta o selectie corecta si aleatorie a solicitantilor, asa cum cere legea americana", a afirmat Donahue, citat de Washington Post.

Loteria Vizelor a fost infiintata in 1994, pentru a acorda o sansa de imigrare legala cetatenilor din tarile in curs de dezvoltare sau tarile care au rate mici de imigrare in SUA. Departamentul de Stat selecteaza anual circa 90.000 de solicitanti, numarul fiind ulterior redus la 50.000 in urma unor interviuri, verificari si examinari medicale.

sursa:Jurnalul

Muammar Gaddafi: "Bombardamentele NATO nu ma pot atinge"... Cutremur cu magnitudinea de 6 grade in Costa Rica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x