Antena Căutare

Erou în trafic! A scos o femeie dintr-o mașină în flăcări, cu doar câteva secunde înainte de explozie! VIDEO

Un bărbat a salva o femeie dintr-o mașină incendiată, cu doar câteva secunde înainte ca automobilul să explodeze. Momentul a fost filmat.

Erou în trafic! A scos o femeie dintr-o mașină în flăcări, cu doar câteva secunde înainte de explozie! VIDEO
Captură video.

Bărbatul, John Rastrick, în vârstă de 65 de ani, se afla la volanul unui camion atunci când a văzut cum două mașini au făcut accident în fața lui, în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

În urma impactului, una dintre mașinile implicate în accident a izbucnit în flăcări. Șoferul John Rastrick nu a stat pe gânduri și a sărit în ajutorul femeii care se afla la volanul mașinii incendiate.

Bărbatul a scos-o din mașină pe Pari Mistry, în vârstă de 27 de ani, la câteva secunde înainte ca automobilul să explodeze.

„Am realizat imediat că eram singurul om care o putea salva. A trebuit să fac ce a fost corect să fac. Mi-am alungat teama și am încercat să o scot din mașină”, a povestit eroul despre incidenul ce a avut loc în urmă cu un an.

Cei doi – eroul și femeia salvată – au păstrat legătura și au în prezent o relație de prietenie.

Când a avut loc accidentul, Pari Mistry se afla pe drum către un loc în care urma să ia cina cu soțul ei. A fost internată timp de patru zile, cu fractură de craniu, și a suferit o operație ce a durat opt ore. Femeia a trebuit ulterior să învețe din nou să vorbească și să meargă.

„Nu îmi amintesc prea multe de la accident, dar îmi amintesc că m-am gândit că urma să mor. John nu a salvat o singură viață – ci și pe cele ale membrilor familiei mele, care ar fi fost devastați de moartea mea”, a povestit femeia.

Percheziţii la Bruxelles şi în Germania în cadrul unei anchete vizând trei suspecţi de spionaj în favoarea Chinei... Pakistan: 77 de morţi şi 94 de răniţi după o serie de avalanşe care au distrus zeci de case, în Caşmir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x