Antena Căutare

Erou în trafic! A scos o femeie dintr-o mașină în flăcări, cu doar câteva secunde înainte de explozie! VIDEO

Un bărbat a salva o femeie dintr-o mașină incendiată, cu doar câteva secunde înainte ca automobilul să explodeze. Momentul a fost filmat.

Captură video.

Bărbatul, John Rastrick, în vârstă de 65 de ani, se afla la volanul unui camion atunci când a văzut cum două mașini au făcut accident în fața lui, în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

În urma impactului, una dintre mașinile implicate în accident a izbucnit în flăcări. Șoferul John Rastrick nu a stat pe gânduri și a sărit în ajutorul femeii care se afla la volanul mașinii incendiate.

Bărbatul a scos-o din mașină pe Pari Mistry, în vârstă de 27 de ani, la câteva secunde înainte ca automobilul să explodeze.

„Am realizat imediat că eram singurul om care o putea salva. A trebuit să fac ce a fost corect să fac. Mi-am alungat teama și am încercat să o scot din mașină”, a povestit eroul despre incidenul ce a avut loc în urmă cu un an.

Cei doi – eroul și femeia salvată – au păstrat legătura și au în prezent o relație de prietenie.

Când a avut loc accidentul, Pari Mistry se afla pe drum către un loc în care urma să ia cina cu soțul ei. A fost internată timp de patru zile, cu fractură de craniu, și a suferit o operație ce a durat opt ore. Femeia a trebuit ulterior să învețe din nou să vorbească și să meargă.

„Nu îmi amintesc prea multe de la accident, dar îmi amintesc că m-am gândit că urma să mor. John nu a salvat o singură viață – ci și pe cele ale membrilor familiei mele, care ar fi fost devastați de moartea mea”, a povestit femeia.

Percheziţii la Bruxelles şi în Germania în cadrul unei anchete vizând trei suspecţi de spionaj în favoarea Chinei... Pakistan: 77 de morţi şi 94 de răniţi după o serie de avalanşe care au distrus zeci de case, în Caşmir...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x