Antena Căutare

IADUL pe Pământ! Imagini ȘOCANTE cu zeci de oameni morți și sute de dispăruți!

Cel puţin 192 de persoane sunt date dispărute şi alte 75 au murit în urma erupţiei vulcanului Fuego din Guatemala, duminică, iar marţi o nouă erupţie a propulsat gaze şi lavă în partea de sud a vulcanului.

Satele din apropiere au fost îngropate în cenuşă vulcanică şi noroi.

Peste 1,7 milioane de persoane au fost afectate de erupţia de duminică, iar peste 3.000 de oameni au fost evacuaţi.

Noua erupţie de marţi a luat pe multă lume prin surprindere după ce vulcanologii declaraseră că erupţia de duminică, care a propulsat cenuşă la 10 km înălţime, s-a încheiat.

Eddy Sanchez, şeful Institutului Naţional de Seismologie al Guatemalei, declarase că „nu va fi nicio erupţie în următoarele zile”.

„Avem acum o numărătoare cu nume şi oraşe în care oamenii au dispărut şi avem şi un număr – 192 de persoane dispărute”, a declarat Sergio Cabanas, şeful Agenţiei pentru Gestionarea Dezastrelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Numărul celor decedaţi a fost comunicat de Institutul Naţional de Medicină Legală pe Twitter.

Cabanas a precizat că nu a fost activată nicio alertă de evacuare înainte de erupţia de duminică. El a adăugat că localnicii au fost antrenaţi pentru proceduri de urgenţă dar nu au putut implementa măsurile pentru că activitatea vulcanică s-a desfăşurat prea rapid.

ULTIMĂ ORĂ! Un incendiu a izbucnit la Cernobîl! Anunțul făcut de autorități privind nivelul de radiații... DEZASTRU în Hawaii. Vulcanul Kilauea continuă să facă ravagii. Imaginie îți dau fiori! FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x