Antena Căutare

Eșecul de la Bacalaureat a împins-o la un gest extrem! A picat examenul maturității și...

O adolescentă care nu a promovat examenul de Bacalaureat a dispărut de acasă după ce și-a aflat notele. Ea a picat la Matematică cu nota 3. 

O adolescentă care nu a promovat examenul de Bacalaureat a dispărut de acasă după ce și-a aflat notele. Ea a picat la Matematică cu nota 3.

Tânăra care a locuia cu mama ei, de profesie educatoare și fratele ei, de șapte ani, nu a putut suporta dezamăgirea după ce a picat examenul maturității și a dispărut de acasă.

Oamenii legii sunt extrem de îngrijorați, întrucât eleva din Republica Moldova este de negăsit de aproape două săptămâni.

Aceștia au verificat iazurile din localitate, case părăsite, fântâni publice și abandonate, păduri și livezi din împrejurimea satului Hîrbovăț, raionul Anenii Noi, dar nu au dat de niciun indiciu sugestiv, scrie moldova9.com.

Acum, ei fac apel ca persoanele care au informații despre aceasta să apeleze imediat 112.

Tânăra a susținut examenul de Bacalaureat la începutul lunii iunie. Ea a dispărut de acasă atunci când s-au afișat rezultatele și purta un maiou negru, o pereche de pantaloni scurți în culoare albastră și adidași roșii. Are o înălțime de 1.65 metri, păr negru lung și ochi căprui.

Alertă la LONDRA. Persoane expuse la SUBSTANȚE NECUNOSCUTE: „Serviciile de urgenţă au fost chemate”... VIDEO! Imaginile sunt șocante! Mai mulți oameni au fost spulberați de o mașină care a intrat pe trotuar: Un mort și mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x