Antena Căutare

Este jale! Cod roșu de ninsori în Europa! Cel puţin 15 oameni au murit

Este Cod roșu de ninsori în Austria și Germania, în timp ce în alte țări din Europa a fost emisă o atenționare de Cod portocaliu. Cel puţin 15 oameni au murit din cauza vremii extreme.

Este Cod roșu de ninsori în Austria și Germania, în timp ce în alte țări din Europa a fost emisă o atenționare de Cod portocaliu. Cel puţin 15 oameni au murit din cauza vremii extreme.

Meteorologii au emis cod roşu de ninsori în Austria şi Germania, acolo unde un oraş se află sub stare de urgenţă. Alte cinci ţări, între care şi Bulgaria sunt sub cod portocaliu de ninsori.

În Austria ninge fără oprire. În zonele montane, stratul de zăpadă poate ajunge chiar şi la trei metri. Sute de staţiuni de schi au fost închise, iar cei care se încumetă să iasă pe pârtie o fac pe propria răspundere. Un adolescent de 16 ani a murit strivit de o avalanşă, în timp ce se afla la schi alături de familia sa.

Alerta de avalanşă este la nivelul cinci, cel mai ridicat. Cu siguranţă, va fi dificil la munte.

Într-o altă staţiune din Alpi, cinci elevi germani şi profesorul care-i însoţea au scăpat ca prin urechile acului de o avalanşă. Doi dintre ei au fost îngropaţi complet în zăpadă, dar ceilalţi schiori aflaţi în zonă au intervenit la timp pentru a-i salva.

Din cauza ninsorilor abundente, mii de turişti şi localnici sunt, în continuare, blocaţi în zonele montane. În unele zone, acoperişurile caselor riscă să cedeze din cauza cantităţii enorme de zăpadă.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Răscumpărare nemaivăzută pentru soţia răpită de două luni a unuia din cei mai bogaţi oameni din Norvegia! Ce sumă uriașă... Cât costă dragostea? 780.000 de euro! Un italian a ajuns din lux în mizerie, după o idilă cu o româncă. Deznodământul ul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x