Este este tânăra de 18 ani, ucisă în atacul din Times Square. Ce a publicat pe internet, cu doar o jumătate de oră înainte de tragedie. VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Alyssa Elsman, tânăra de 18 ani din Michigan care a fost ucisă în atacul de joi din Times Square, a publicat un clip scurt pe Instagram cu numai o jumătate de oră înainte de a-şi pierde viaţa, potrivit New York Post.

În clipul postat la ora locală 11.30 (18.30 ora României), Elsman filmează din în vârful celebrei Scări Roşii din Times Square. Iubitul ei, Trevor West, a povestit pentru New York Post că a ştiut că „s-a întâmplat ceva îngrozitor” atunci când fata nu i-a răspuns la SMS, la scurt timp după atac.

“Întotdeauna îmi răspundea cât de repede putea şi când nu am auzit nimic de ea sau de prietena ei am ştiut că s-a întâmplat ceva îngrozitor”, a spus West.

El a declarat că aceasta a fost a doua călătorie a lui Elsman la New York şi că îi plăcea, deşi se simţea puţin rău. "Se simţea mai bine (când a ajuns - n.r.) în Times Square", a adăugat el. 

„Mă motiva, mă iubea, îmi oferea tot ce aveam nevoie şi nu îmi puteam oferi singur. Iar acum nu mai este, nu ştiu cum voi umple acest gol”, a mărturisit tânărul. „Nu ştiu cum voi mai funcţiona fără ea”, a adăugat el.

„Suntem alături de cei răniţi şi în special alături de familia tinerei care a dispărut dintre noi. Rugăciunile noastre sunt pentru ei toţi”, a scris primarul New Yorkului, Bill de Blasio, pe Twitter.

Elsman absolvise liceul Portage Northern anul trecut. „Dacă nu o cunoşteai, ai fi crezut că este rezervată sau timidă”, a afirmat directorul şcolii, Eric Alburtus. „Dar dacă discutai cu ea un minut, îţi dădeau seama că era captivantă. Era inteligentă. Era nostimă”, şi-a descris el fosta elevă.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe