Antena Căutare

Este este tânăra de 18 ani, ucisă în atacul din Times Square. Ce a publicat pe internet, cu doar o jumătate de oră înainte de tragedie. VIDEO

Alyssa Elsman, tânăra de 18 ani din Michigan care a fost ucisă în atacul de joi din Times Square, a publicat un clip scurt pe Instagram cu numai o jumătate de oră înainte de a-şi pierde viaţa, potrivit New York Post.

Alyssa Elsman, tânăra de 18 ani din Michigan care a fost ucisă în atacul de joi din Times Square, a publicat un clip scurt pe Instagram cu numai o jumătate de oră înainte de a-şi pierde viaţa, potrivit New York Post.

În clipul postat la ora locală 11.30 (18.30 ora României), Elsman filmează din în vârful celebrei Scări Roşii din Times Square. Iubitul ei, Trevor West, a povestit pentru New York Post că a ştiut că „s-a întâmplat ceva îngrozitor” atunci când fata nu i-a răspuns la SMS, la scurt timp după atac.

“Întotdeauna îmi răspundea cât de repede putea şi când nu am auzit nimic de ea sau de prietena ei am ştiut că s-a întâmplat ceva îngrozitor”, a spus West.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a declarat că aceasta a fost a doua călătorie a lui Elsman la New York şi că îi plăcea, deşi se simţea puţin rău. "Se simţea mai bine (când a ajuns - n.r.) în Times Square", a adăugat el.

„Mă motiva, mă iubea, îmi oferea tot ce aveam nevoie şi nu îmi puteam oferi singur. Iar acum nu mai este, nu ştiu cum voi umple acest gol”, a mărturisit tânărul. „Nu ştiu cum voi mai funcţiona fără ea”, a adăugat el.

„Suntem alături de cei răniţi şi în special alături de familia tinerei care a dispărut dintre noi. Rugăciunile noastre sunt pentru ei toţi”, a scris primarul New Yorkului, Bill de Blasio, pe Twitter.

Elsman absolvise liceul Portage Northern anul trecut. „Dacă nu o cunoşteai, ai fi crezut că este rezervată sau timidă”, a afirmat directorul şcolii, Eric Alburtus. „Dar dacă discutai cu ea un minut, îţi dădeau seama că era captivantă. Era inteligentă. Era nostimă”, şi-a descris el fosta elevă.

”Trebuia să mă împuşcaţi! Voiam să-i omor”. Bărbatul care a intrat cu o maşină în mulţimea din Times Square a mărturisi... Doi români și-au pierdut viața în Franţa, după ce mașina lor a intrat într-un copac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x