Antena Căutare

Este oficial. Ce se întâmplă cu VREMEA întrece orice imaginaţie: Ultimele luni ar putea fi cele mai fierbinţi din istoria înregistrărilor meteorologice

Perioada de cinci luni din aprilie până în august ar putea deveni cea mai fierbinte şi aridă care a afectat Germania de la debutul înregistrărilor meteorologice, în 1881.

Perioada de cinci luni din aprilie până în august ar putea deveni cea mai fierbinte şi aridă care a afectat Germania de la debutul înregistrărilor meteorologice, în 1881.

Vremea tipică pentru perioada de vară a fost înregistrată pe teritoriul Germaniei începând din luna aprilie, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului Naţional de Meteorologie (DWD), iar experţii vor putea spune la finalul lunii august dacă această perioadă reprezintă un record. Reprezentantul DWD a adăugat că a fost observată o tendinţă în această direcţie.

Însă, zilele mai răcoroase prognozate pentru finalul acestei luni ar putea face ca temperaturile înregistrate doar în lunile de vară, între iunie şi august, să nu le depăşească pe cele din aşa-numita Vară a Secolului din anul 2003, conform DWD.

Seceta prelungită din Germania, cauzată de volumul redus de precipitaţii, a stârnit îngrijorarea fermierilor din întreaga ţară care s-au plâns de recolte slabe şi au raportat guvernului federal daune de miliarde de euro, precizează DPA.

E oficial! Se schimbă MONEDA şi cresc SALARIILE în mod simţitor. Anunţul făcut de autorităţi!... Țara în care a fost declanșat un adevărat război! S-au tras sute de gloanțe, iar 12 persoane au MURIT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x