Antena Căutare

Este oficial! Iran interzice prin lege plimbarea câinilor în locurile publice și amenință stăpânii animalelor. Pedepsele sunt sângeroase

Poliția din Teheran a primit aprobare să ia măsuri împotriva stăpânilor de câini care își scot animalele în spații publice.

Decizie radicală a islamicilor împotriva câinilor și a stăpânilor! Pedepse extrem de dure pentru oamenii care își scot animalele în spații publice, parcuri sau în mașinile personale. Motivul este halucinant

Poliția din Teheran a primit aprobare să ia măsuri împotriva stăpânilor de câini care își scot animalele în spații publice.
Generalul brigăzii Hossein Rahimi a pretins că patrupezii creează frică și anxietate în rândul oamenilor. El a avertizat, de asemenea, că se vor lua "acțiuni serioase ale poliției" împotriva celor văzuți cu câini în mașini.

Plimbarea câinilor prin locurile publice a fost restricționată de către guvernul islamic, dându-le încă o lovitură stăpânilor de animale.

Aceștia nu mai au voie să meargă în spații publice și parcuri cu patrupezii, iar dacă sunt văzuți cu ei în mașini sunt aspru pedepsiți.

Șeful poliției din Teheran a declarat că oamenii care se plimbă cu animalele de companie vor fi sancționați, deoarece, în credința lor, câinii sunt considerate animale "necurate", potrivit autorităților islamice din Iran. Aceasta este o campanie de stat care descurajează păstrarea acestor animale din motive de lipsă de igienă și pentru că, în opinia lor, nu sunt aducătoare de noroc.

Conform vechii legi islamice, ,,câinii sunt printre puținele lucruri considerate iremediabil impure sau ,,najis'', alături de porci, cadavre, sânge și urină'', declară șeful poliției.

În Iran, mângâierea unui câine sau atingerea cu saliva acestuia este considerată "najis", adică un contact direct care lasă corpul impur.

Jocul sinucigaș ,,Balena Albastră'' face o nouă victimă! O fetiță de 13 ani se omoară cu pușca tatălui ei după ce a parc... Amenințare fără precedent. Opt oameni au murit în câteva ore, iar autoritățile se așteaptă la ce e mai rău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x