Antena Căutare

Este TRAGIC ce se întâmplă la compania Facebook! Un angajat s-a sinucis chiar la sediu

Un angajat al companiei Facebook a murti pe loc după ce s-a aruncat, joi, de la etajul patru al companiei situată la Menlo Park, din California.

Un angajat al companiei Facebook a murti pe loc după ce s-a aruncat, joi, de la etajul patru al companiei situată la Menlo Park, din California.

"Ipoteza unui omor este respinsă şi pare a fi vorba despre o sinucidere", se arată într-un comunicat al municipalităţii din Menlo Park, potrivit primelor elemente analizate din anchetă.

Într-un comunicat al companiei Facebook, un purtător de cuvânt declară că societatea este răvășită de vestea că un angajat al lor s-a stins din viață în acest fel. Aceasta "cooperează cu Poliţia în anchetă" şi "oferă asistenţa necesară angajaţilor săi".

„Am fost întristați să aflăm că unul dintre angajații noștri a murit astăzi la sediul nostru din Menlo Park”

Polițiștii din Menlo Park și personalul districtului pentru protecția împotriva incendiilor din Menlo Park au acționat imediat, iar la sosire au găsit victima decedată.

„Sperăm să oferim o actualizare atunci când aflăm informații suplimentare de la forțele de ordine”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Facebook.

Unul dintre cei mai cunoscuţi propagandişti din Beijing a criticat Guvernul chinez pentru cenzura aplicată în online... Vineri au loc în lume cele mai ample demonstraţii împotriva schimbărilor climatice din istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x