Antena Căutare

Europa, in zodia furtunilor: Un roman si-a pierdut viata in Italia, strivit de un copac

Dupa canicula, furtunile pun stapanire pe Europa. Sunt temperaturi scazute si vijelii in Italia, unde un roman a murit strivit de un copac smuls de rafalele de vant. Ungaria, Bulgaria si Grecia sunt, de asemenea, sub cod galben de furtuna.

Praful s-a ales de masina unui roman din Italia. Un copac smuls de vijelia care a facut prapad la Padova i-a cazut direct pe capota. Soferul nu a avut nicio sansa. Cand salvatorii l-au scos din masina, barbatul era deja mort. Romanul e prima victima a furtunilor care au pus stapanire pe nordul Italiei, la doar cateva zile dupa valul de canicula.

La Verbania, rafalele de vant au atins peste o suta de kilometri pe ora, iar nivelul apelor a ajuns si la 20 de centimetri pe unele strazi. In statiunea Giulianova, din estul tarii, plajele au ramas pustii, din cauza vijeliei puternice.

Si Ungaria e sub amenintare de furtuna. Temperaturile au scazut de la 40 la 23-25 de grade, iar vantul se inteteste Oamenii nu mai pleaca de acasa fara umbrele si haine mai groase. Asa i-au sfatuit meteorologii. E cod galben de furtuni si in Croatia, Bulgaria sau Lituania.

Vezi si...

Furtunile au facut ravagii in mai multe zone din tara

foto: photo.accuweather.com

Doua membre ale trupei punk Pussy Riot au reusit sa fuga din Rusia... Furtuna tropicala Isaac: Presedintele SUA a decretat STARE DE URGENTA in Louisiana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x