Antena Căutare

FOCUL a pus stăpânire pe Europa! Ce se întâmplă ACUM în mai multe țări ale bătrânului continent pare desprins din Apocalipsă!

Autorităţile germane le-au transmis locuitorilor unui sat situat în apropierea Berlinului să se pregătească de o posibilă evacuare din cauza unui incendiu dintr-o pădure apropiată, scrie New York Times, citând The Associated Press.

Oficialii statului Brandenburg au comunicat joi că locuitorii satului Fichtenwalde, situat la 35 de kilometri de capitală, ar trebui să îşi împacheteze haine, documente importante şi medicamente pentru a fi pregătiţi în cazul unei evacuări.

Cantităţi mari de fum au putut fi văzute cum se ridică deasupra pădurii din cauza focului, care este aproape de o autostradă aglomerată dintre Berlin şi Leipzig.

O situație similară se petrece și în mai multe localități din Belgia, acolo unde focul s-a întins în apropiere de autostrăzi.

Despre pagubele înregistrate în țara de jos nu există informații concrete, însă lumea este panicată, mai ales după imaginile apărute în mass media după nenorocirea petrecută în Grecia.

E clar, vremea a luat-o razna! A NINS în mijlocul verii. Meteorologii nici nu mai ştiu ce să creadă... A murit cea mai bătrână persoană din lume! Japoneza Miyako Chiyo a decedat la uimitoarea vârstă de 117 ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x