Antena Căutare

Tragedie la Eurovision 2019. Un bărbat a murit după ce echipamentul de iluminat a căzut peste el

Un şofer a murit la spital după ce echipamentul de iluminat pe care îl descărca pentru prima semifinală Eurovision 2019 a căzut peste el. Muncitorul a fost tratat la faţa locului de medici şi transferat în stare gravă la Ichilov Hospital din Tel Aviv, a anunţat Poliţia. 

Un şofer a murit la spital după ce echipamentul de iluminat pe care îl descărca pentru prima semifinală Eurovision 2019 a căzut peste el. Muncitorul a fost tratat la faţa locului de medici şi transferat în stare gravă la Ichilov Hospital din Tel Aviv, a anunţat Poliţia.

Un purtător de cuvânt al spitalului a spus că bărbatul a fost adus la terapie intensivă şi după eforturi ale medicilor de a-l resuscita au declarat decesul.

"Suntem foarte întristaţi de moartea şoferului care a fost rănit săptămâna aceasta în timp ce descărca un camion cu echipament tehnic. Gândurile şi condoleanţele noastre se îndreaptă către familia sa", se arată în comunicatul televiziunii Kan către familia celui decedat.

Citește și: Madonna a ajuns în Europa și va cânta la finala Eurovision

"Prioritatea noastră este întotdeauna siguranţa şi securitatea tuturor celor implicaţi în organizarea concursului Eurovision şi, conform protocolului, colaborăm cu autorităţile", se arată în comunicat.

Marţi seară, a avut loc prima semifinală a concursului european care s-a încheiat cu victoria a 10 ţări din 17 participante. Cehia, Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Australia, Islanda, San Marino şi Slovenia vor evolua în finală.

A doua semifinală, în care va concura şi Ester Peony, reprezentanta României, va avea loc joi seară.

Citește și: Eurovision 2019. Ce şanse are Ester Peony să câștige: pronosticurile caselor de pariuri

Video! Un rechin sufocat de plastic a fost salvat de la moarte de un grup de turiști... Un nor toxic pune în pericol sănătatea cetățenilor din Mexic: "Toată lumea este sfătuită să stea în casă"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x