Antena Căutare

Supradoza de droguri: Eva Rausing, sotia mostenitorului imperiului Tetra Pak, a fost gasita moarta!

Unul dintre cei mai bogati oameni din Marea Britanie, Hans Kristian Rausing, a fost arestat de Scotland Yard dupa ce sotia sa, Eva, a decedat in urma unei supradoze de droguri. Hans Kristian, 49 de ani, este mostenitorul multinationalei Tetra Pak, o afacere estimata la aproximativ 4.5 miliarde de lire sterline. 

Un purtator de cuvant al politiei britanice a declarat ca Hans Kristian Rausing a fost arestat pe 9 iulie, pentru posesie de droguri, iar in urma unor cercetari efectuate la resedinta acestuia de 70 de milioane de lire sterline s-a descoperit cadavrul Evei Rausing.

Desi un raport medico-legal nu a fost efectuat inca, este cunoscut faptul ca atat Hans, cat si sotia sa, duceau batalii grele cu dependenta de droguri.

Imperiul Tetra Pak, o afacere de 4.5 miliarde de lire sterline, construit cu ambalaje de carton

Cu aproape 50 de ani in urma, fondatorul Ruben Rausing incepea testele la o inovatie ce urma sa schimbe total modul in care se vor distribui alimentele. Astfel, pentru produsele lactate care pana atunci erau vandute la sticla sau vrac, se inventa un alt tip de ambalaj - practic si optim din punct de vedere al costului.

Anul trecut, familia Rausing a fost cotata drept una dintre cele mai bogate din Marea Britanie, ocupand locul 12 intr-un top realizat de Sunday Times. In ciuda averii imense, insa, Hans Kristian Rausing a preferat sa duca un stil de viata boem, fiind de multe ori fotografiat in ipostaze bizare.

foto: redigitaltv.com

Criza politica din Romania ameninta aderarea la spatiul Schengen... Video socant! Aici se formeaza copiii-teroristi, porecliti "pionierii"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x