Antena Căutare

Evadare cu elicopterul

Evadare spectaculoasa, dintr-o inchisoare din Belgia. Trei barbati au reusit sa scape cu ajutorul unui elicopter, potrivit cotidianului De Standaart. Unul dintre cei evadati este extrem de periculos, fiind condamnat pentru mai multe jafuri din banci. Se pare ca pilotul elicopterului a fost luat ostatic de doi complici ai evadatilor si apoi a fost obligat sa aterizeze chiar in curtea inchisorii. Elicopterul a fost gasit abandonat la cateva zeci de kilometri de inchisoare Cei trei evadati au un cazier lung. Unul dintre ei are 26 de ani, e extrem de violent si se afla in arest de 10 ani. El a mai evadat o data dintr-o inchisoare in 2003, si a fost cautat timp de cinci luni.

Carambol de granita... Rechin abandonat in strada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x