Căutare Live

Evadare SPECTACULOASĂ! Cum au reușit 400 de deținuți să fugă dintr-o închisoare din Libia. Guvernul a declarat “stare de urgență în capitală”

Cel puţin 400 de deținuți au evadat dintr-o închisoare din capitala Libiei, în timpul unor lupte între grupări rivale care au avut loc în apropiere, și a fost declaratstare de urgență, a declarat un oficial judiciar.

Cel puţin 400 de deținuți au evadat dintr-o închisoare din capitala Libiei, în timpul unor lupte între grupări rivale care au avut loc în apropiere, și a fost declaratstare de urgență, a declarat un oficial judiciar.

Organizaţia Naţiunilor Unite a cerut o întrevedere cu părţile aflate în conflict, informează Reuters.

Deţinuţii au forţat uşile închisorii Ain Zara, în timpul unei revolte, iar gardienii nu au opus rezistenţă, pentru a cruţa vieţile celor care au evadat, a declarat oficialul, confirmând o declaraţie a poliţiei judiciare postată pe o reţea de socializare online.

Închisoarea se află în sudul oraşului Tripoli. Guvernul susţinut de ONU din Tripoli a declarat "stare de urgenţă în capitală dată fiind seriozitatea situaţiei actuale", după ce în ultima săptămâna au avut loc numeroase atacuri cu rachete și lupte grele între grupurile rivale.

Pentru a pune capăt luptelor, misiunea ONU din Libia a cerut "diferitelor părţi implicate" să se întâlnească marţi la prânz pentru un "dialog urgent privind situaţia de securitate".

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Milioane de oameni, în pericol IMINENT! Taifunul va lovi și se vor forma valuri de 11 metri!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri