Căutare Live

Câini forțați să înghită fungicid și apoi ținuți în cuști și despicați pentru a se observa efectele!

Imagini cu câini chinuiți de mai multe persoane au fost publicate în presă și au revoltat opinia publică. Potrivit primelor date, se pare că nevinovatele patrupede erau forțate să înghită anumite doze de fungicid, iar cei care nu supraviețuiau erau despicați pentru a observa ce se întâmplă cu organele lor

Imagini cu câini chinuiți de mai multe persoane au fost publicate în presă și au revoltat opinia publică. Potrivit primelor date, se pare că nevinovatele patrupede erau forțate să înghită anumite doze de fungicid, iar cei care nu supraviețuiau erau despicați pentru a observa ce se întâmplă cu organele lor.

Imaginile au fost surprinse într-un laborator din Michigan (SUA), iar raza de câini preferată de cercetători este Beagle. Nevinovatele patrupede sunt supuse unor tratamente incredibile, iar acest lucru a atras atenția organizațiilor pentru protecția animalelor din toată lumea, care acum vor ca vinovații pentru chinurile la care sunt supuși câinii, să plătească.

Experimentele sunt de-a dreptul îngrozitoare, iar multe dintre bietele animale nu au reușit să supraviețuiască.

Fungicidele (de la fungi - "ciuperci" și caedo - "tai, nimicesc") sunt compuși chimici utilizați pentru combaterea bolilor criptogamice la plante. Au la bază compuși de sulf, cupru, mercur, formaldehidă și au acțiune toxică asupra ciupercilor, dar sunt inofensive pentru plante.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Ucigașul musulmanilor din moschei avea scris numele lui Ștefan cel Mare pe încărcătoare! Misterul mesajelor de pe muniți...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri