Antena Căutare

Câini forțați să înghită fungicid și apoi ținuți în cuști și despicați pentru a se observa efectele!

Imagini cu câini chinuiți de mai multe persoane au fost publicate în presă și au revoltat opinia publică. Potrivit primelor date, se pare că nevinovatele patrupede erau forțate să înghită anumite doze de fungicid, iar cei care nu supraviețuiau erau despicați pentru a observa ce se întâmplă cu organele lor

Imagini cu câini chinuiți de mai multe persoane au fost publicate în presă și au revoltat opinia publică. Potrivit primelor date, se pare că nevinovatele patrupede erau forțate să înghită anumite doze de fungicid, iar cei care nu supraviețuiau erau despicați pentru a observa ce se întâmplă cu organele lor.

Imaginile au fost surprinse într-un laborator din Michigan (SUA), iar raza de câini preferată de cercetători este Beagle. Nevinovatele patrupede sunt supuse unor tratamente incredibile, iar acest lucru a atras atenția organizațiilor pentru protecția animalelor din toată lumea, care acum vor ca vinovații pentru chinurile la care sunt supuși câinii, să plătească.

Experimentele sunt de-a dreptul îngrozitoare, iar multe dintre bietele animale nu au reușit să supraviețuiască.

Fungicidele (de la fungi - "ciuperci" și caedo - "tai, nimicesc") sunt compuși chimici utilizați pentru combaterea bolilor criptogamice la plante. Au la bază compuși de sulf, cupru, mercur, formaldehidă și au acțiune toxică asupra ciupercilor, dar sunt inofensive pentru plante.

Video. Un băiețel este lovit cu brutalitate de angajatul unui supermarket cunoscut: „Piticu' dracului, dispari de aici!”... Ucigașul musulmanilor din moschei avea scris numele lui Ștefan cel Mare pe încărcătoare! Misterul mesajelor de pe muniți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x