Antena Căutare

Explozie cu zeci de raniti la o rafinarie din Florida. Mai multe persoane au fost date disparute

O instalatie de gaze a explodat in tinutul Lake, din statul american Florida. Un rezervor de propan a sarit in aer, iar in urma deflagratiei zeci de persoane au fost ranite.  

Autoritatile locale au dispus evacuarea locuitorilor pe o raza de cel putin 1,5 kilometri.

Conform declaratiilor facute de serifului tinutului Lake, Gary Borders, din cele 24 de persoane care lucrau pe tura de noapte, 10 sunt date disparute. Numarul exact al ranitilor nu este deocamdata cunoscut.

Exploziile au inceput cu putin inainte de ora locala 23.00 (6.00, ora Romaniei), la Blue Rhino, o afacere cu propan, si au durat peste o jumatate de ora. Toate exploziile au avut loc in incinta instalatiei, aruncand acoperisul in aer, a declarat Gary Borders, seriful tinutului Lake.

Cinci elicoptere au aterizat la Institutul pentru Siguranta Publica LakeTech, potrivit publicatiei. Ele au transportat pacienti la Centrul Medical Regional Lakeland, Centrul Medical St. Joseph din Ocala, Centrul Medical Regional din Orlando si Spitalul General Tampa. Cel putin sase ambulante au venit la interventie.

Sursa: Antena 3

EGIPT: Cel putin 15 morti, in urma violentelor din Cairo... Alen Perez,16 ani, fotograf. Adolescentul care a relatat, in timp real, tragedia din Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x