Antena Căutare

Explozie la metroul din Seul. Patru persoane au murit și alte 10 au fost rănite. Bilanțul ar putea crește

Patru persoane au murit şi alte 10 au fost rănite în urma unei explozii produse, miercuri dimineaţa, la Seul. Mai mulţi muncitori executau o lucrare, la o adâncime de 15 metri.

Patru persoane au murit şi alte 10 au fost rănite în urma unei explozii produse, miercuri dimineaţa, la Seul. Accidentul s-a produs la ora locală 07.30, în estul capitalei.

În momentul explozie, 17 muncitorii se aflau la 15 metri sub pământ.

Potrivit unui reprezentant al departamentului de urgenţe, un rezervor de gaze, folosit pentru sudură, ar fi explodat. Deflagrația a fost atât de puternică, încât corpul neînsufleţit al unuia dintre ei a fost propulsat până la suprafață, în timp ce alți trei au decedat după ce au fost acoperiți de pământ. Bilanțul morților ar putea însă să crească, întrucât mai mulți răniți sunt în stare ctitică.

Evenimnetele negre nu se opresc aici. Sâmbătă, un tânăr de 19 ani ar fi murit lovit de tren, tot în timpul unor lucrări de întreţinere la o staţie de metrou.

România criticată dur, într-un documentar realizat de jurnaliștii ruși. "Capcana Europeană" va fi difuzat astă... Vestea care va bucura milioane de copii. Un nou film din seria „Harry Potter” va apărea pe marile ecrane!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x