Căutare Live

Explozie puternică în Polonia. Patru persoane au murit și patru sunt dispărute

O explozie de gaz a avut loc la o casă în Szczyrk, o stațiune de schi din sudul Poloniei. În urma incidentului patru peroane au murit și alte patru sunt de negăsit.

Patru morți și patru dispăruți într-o explozie din Polonia

Conform guvernatorului provincial (voievod) al Sileziei, Jaroslaw Wieczorek, unul dintre cei patru morţi este un copil.

Joi dimineaţă, circa o sută de pompieri căutau în continuare supravieţuitori printre rămăşiţele arse, explozia fiind însoţită de un mare incendiu.

Poliția a declarat că nu se știe deocamdată dacă sunt persoane prinse sub dărâmături. Cu toate acestea agenţia locală a distribuitorului de gaz PSG a precizat că explozia a fost precedată de o scădere a presiunii într-o conductă de gaz, ceea ce ar putea indica faptul că ea a fost spartă accidental în timpul unor lucrări din apropiere.

Citește și:

Explozie puternică la o uzină! 23 de persoane au murit și peste 130 au fost rănite - FOTO

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Naufragiu în Oceanul Atlanitic, bilanț tragic: 57 de morți și 19 dispăruți. Autoritățile încă sunt în căutarea supravieț...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri