Antena Căutare

Alertă la Amsterdam! Două explozii puternice din cauza coletelor cu bombă 

Miercuri dimineață în Amsterdam s-au înregistrat două explozii, prima dintre ele într-o clădire de birouri din cartierul Sloterdijk, iar cea de-a doua la oficiul poștal din Kerkrade. Poliția suspectează că deflagrațiile au fost provocate de colete capcană, potrivit Times Netherlands.

Alertă la Amsterdam! Două explozii puternice din cauza coletelor cu bombă 
Explozii Amsterdam | Twitter

Poliția din Amsterdam și Limburg a anunțat pe Twitter că în niciuna dintre explozii nu au fost răniți.

Explozia din Amsterdam a avut loc într-o clădire de birouri din puțin înainte de ora locală 08.00 (09.00 ora României – n.r.). Din primele informații explozia a fost provocată de un colet suspect trimis prin poștă.

Autoritățile olandeze au transmis că în urma incidentului nu au existat victime, iar presa locală scrie că cel puțin o ambulanță a fost trimisă la clădirea de birouri din cartierul Sloterdijk din vestul orașului Amsterdam.

Explozia din Kerkrade a avut loc la o companie poștală din Wiebachstraat. Un obiect suspect a fost raportat la poliție la ora 8.33 (9.33, ora României - n.r.), iar autoritățile au fost chemate din cauza unei explozii la ora 8.54 (9.54, ora României - n.r.). Geniștii anchetează locul.

„Încă nu știm dacă există o legătură între acest incident și explozia coletului din Amsterdam”, au transmis reprezentanții poliției din Limburg.

Aproximativ 100 de ţări spionate de SUA şi Germania, printr-o societate de criptaj elveţiană, Crypto AG, în operaţiunea ... Ministerul de Externe a cerut autorităţilor din Marea Britanie şi Poliţiei metropolitane să ia măsuri, după ce două firm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x