Antena Căutare

Expozitie cu masini de colectie la Paris. Toate bijuteriile pe patru roti vor fi scoase, astazi, la licitatie

A fost spectacol automobilistic de exceptie, ieri, la Paris. Peste 70 de masini de colectie, perfect functionale, au putut fi admirate sub un acoperis de sticla la Grand Palais. Toate bijuteriile pe patru roti vor fi scoase, astazi, la licitatie.

Masini de colectie cat vezi cu ochii, fiecare dintre ele in stare excelenta, de toate culorile si modelele. Asta au putut admira, ieri, parizienii si turistii aflati in marele oras francez. Expozitia automobilelor vintage precede o licitatie a acestor piese de colectie care va avea loc astazi.

Favorita colectiei este Bugatti, care a participat la cursa de pe circuitul de la Monza din septembrie 1931. “Este una dintre starurile licitatiei. E un Bugatti de tip 54 Grand Prix, din 1931. E cel mai puternic model Bugatti care s-a produs inainte de razboi”, sustin cunoscatorii.

Valoarea acestui monopost a fost estimata la 3,5 milioane de euro, avand in vedere ca se afla intr-o stare excelenta.

“Avem in total 125 masini, 100 de motociclete si sa nu uitam de biplanul care a aparut in filmul "Departe de Africa", au mentionat organizatorii.

Printre masinie le scoase la vanzare se afla si un Morgan 1963 decapotabil, care a apartinut actorului Jean Belmondo. Pretul estimat este de 20.000-30.000 de euro. Tot la aceasta licitatie se vinde si o motocicleta ce l-a avut ca proprietar pe cantaretul francez Johnny Hollyday. Cine si-o doreste trebuie sa plateasca 20.000 de euro.

1500 de angajati de la ArcelorMittal s-au batut pe strazile din Strasbourg cu fortele de ordine. Compania a promis ca nu... Cea mai tanara miliardara din SUA: iata din ce a facut bani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x