Antena Căutare

Facebook cere schimbari in legislatia americana de imigrare

Facebook spune ca America trebuie sa isi schimbe radical politicile in ceea ce priveste imigrarea daca vrea sa ramana competitiva la nivel global, scrie The Telegraph.

Sheryl Sandberg, sefa biroului de strategie la nivel global a celui mai mare site de socializare din lume spune ca SUA ar trebui sa le ofere inginerilor din alte tari vize pentru a putea lucra in America.

Autoritatile, spune aceasta, "ar trebui sa considere fiecare diploma de facultate ca o viza aprobata". Si primarul New York-ului Michael Bloomberg a spus ca dupa atacurile teroriste de la 11 septembrie legile restrictive de imigratie le dau rivalilor un avantaj competitiv.

Cererile lui Sandberg vin dupa ce fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a vizitat saptamana aceasta Universitatea Harvard pentru a recruta ingineri. Acesta a spus ca sistemul nu produce destula forta de munca.

Foto: Telegraph.co.uk

Presedintele Italiei: Premierul Silvio Berlusconi va demisiona... Printul William, spionat de NOTW in timpul scandalului interceptarilor telefonice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x