Antena Căutare

FaceBook si Twitter, interzise in Germania?

Din ce in ce mai multe companii din Germania interzic accesul la retelele sociale, din cauza temerilor legate de spionajul corporatist, si in conditiile in care productivitatea angajatilor este in scadere. Mai mult, potrivit unor surse, chiar cancelarul Angela Merkel intentioneaza sa promoveze o lege prin care companiile de resurse umane nu ar mai avea acces la retelele sociale precum FaceBook, atunci cand recruteaza personal.

Volkswagen, Porsche, Commerzbank sunt doar cateva dintre companiile mari care interzic accesul angajatilor la Twitter si FaceBook, potrivit publicatiei Wirtschaftswoche, citata de www.gev.com.

In plus, E.On si Linde intentioneaza sa interzica YouTube. Principala temere e legata de spionajul corporatist.

Este o frica justificabila, sustine o firma producatoare de programe antivirus, care a precizat ca "retelele sociale sunt unele dintre cele mai vulnerabile site-uri web si pot infecta cu usurinta computerele sau companiile".

Sefii au si alte temeri: productivitatea angajatilor. Mai mult de o treime din totalul angajatilor din Germania au recunoscut ca folosesc retele sociale la munca, din motive personale.

Aniversare: Kalasnikov, 91 de ani... Celebritatea naste monstri: minerii din Chile au ajuns niste profitori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x