Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Familia asistentei medicale care s-a sinucis va primi 400.000 de dolari de la autorii farsei regale

Postul de radio din Australia care a facut o farsa angajatilor spitalului unde a fost internata ducesa de Cambridge va dona 400.000 de dolari familiei asistentei care s-a sinucis.

Doi DJ de la postul de radio 2Day FM au aflat informatii confidentiale despre starea de sanatate a ducesei de Cambridge dandu-se drept printul Charles si regina Elisabeta a II-a. O asistenta medicala care le-a cazut in plasa a fost gasita moarta a doua zi dupa farsa. Din primele cercetari, se pare ca Jacintha Saldanha s-a sinucis prin spanzurare.

Conducerea postului de radio a decis sa doneze veniturile din publicitate obtinute pe ultimele luni ale anului familiei asistentei, relateaza Mediafax. Donatia va fi de cel putin 400.000 de dolari.

"Suntem foarte indurerati din cauza a ceea ce s-a intamplat. Speram ca prin contributia noastra la un fond infiintat in memoria asistentei medicale vom putea sa aducem familiei Saldanha sprijinul de care are nevoie in aceste momente dificile”, a declarat patronul grupului de media care detine postul de radio.

Foto: The Guardian

Recomandari