Antena Căutare

Familia lui Michael Schumacher, implicată într-un scandal! Fostul manager al pilotului de Formula 1, acuzații dure: "De ce nu spun adevărul?"

Au trecut mai bine de trei ani de când Michael Schumacher, de șapte ori campion mondial de Formula 1, a suferit leziuni grave ale creierului, după un accident la schi ce a avut loc în Alpii Francezi, în decembrie 2013. Deși au trecut atâția ani, familia nu a oferit informații despre starea acesteia. 

Michael Schumacher a fost plasat în comă indusă medical, timp de șase luni, după ce a fost mutat într-un centru de reabilitare, unde și-a recăpătat cunoștința, în iunie 2014. Totuși, familia este foarte discretă în ceea ce privește detalii despre starea acestuia, însă actualul manager al sportivului a vorbit despre acesta.

Sabin Kehm, managerul fostului pilot de Formula 1, a spus că familia apreciază intens atitudinea fanilor.

„Ce vă pot spune este că familia apreciază empatia fanilor. Oamenii înţeleg că starea sa de sănătate nu poate fi făcută publică”.

De cealaltă parte, însă, fostul manager ala acestuia a criticat dur lipsa de transparență a familiei. Potrivit lui Willi Webber, fanii merită să ştie „adevărul”. „Este foarte trist pentru fanii lui Schumacher să nu ştie nimic despre sănătatea lui. De ce să nu ştie?


Fanii lui Schumacher interacţionează des pe pagina de Facebook a pilotului, rugând familia să ofere detalii despre starea de sănătate a acestuia. De asemenea, un studiu realizat de Wheels24 a arătat că 58% dintre fanii lui Schumacher ar vrea să ştie dacă este bine.

Zuckerberg recunoaște: ,,Am făcut greșeli!”. Scandalul continuă... Un nou ciclon face ravagii pe coasta de est a Statelor Unite! Stare de alertă în rândul populației și a autorităților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x