Antena Căutare

Familiile disperate apelează la reţelele de socializare pentru a-i găsi pe cei dragi, după atacul de la Nisa. Fotografiile sunt distribuite cu hashtagul #Nice06.

Familiile disperate apelează la reţelele de socializare în speranţa de a-i găsi pe cei dragi, despre care nu mai au veşti după atacul de joi noapte, de la Nisa, relatează Daily Mail.

Familiile disperate apelează la reţelele de socializare în speranţa de a-i găsi pe cei dragi, despre care nu mai au veşti după atacul de joi noapte, de la Nisa, relatează Daily Mail.

Zeci de persoane speriate au publicat imagini cu fii şi fiice, fraţi, surori, veri şi prieteni pe care nu au reuşit să îi contacteze. Ele imploră toţi utilizatorii de internet să distribuie fotografiile, în speranţa că cineva le va putea spune unde se află aceştia şi în ce stare sunt.

Fotografiile sunt distribuite cu hashtagul #Nice06.

Fratele meu mai mic era cu bunicii mei la focul de artificii de la Nisa; l-au pierdut în mulţime”, a scris un tânăr pe Twitter.

Mulţi au vorbit despre teama lor, în condiţiile în care nenumărate apeluri pe telefoanele mobile ale celor dispăruţi au rămas fără răspuns.

O femeie a scris pe Twitter: “Sora mea, Leticia, era în #Nice06. Sunt foarte îngrijorată, nu răspunde la telefon. Vă rog, ajutaţi!”.

Există, însă, şi speranţe. O femeie şi-a găsit fiul în vârstă de opt luni, pe care îl pierduse la Nisa, după ce i-a publicat poza pe Facebook. Mesajul familiei a fost distribuit de utilizatori de 22.000 de ori în câteva ore.

Imagini șocante: Momentul în care camionul intră în mulțime! "Oamenii cădeau ca popicele. Erau cadavre peste tot! O... Europa, îngenunchiată de islamism! Cele mai grave atentate teroriste de pe bătrânul continent din 2004 până astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x