Antena Căutare

Farsa la nivel inalt! Prim-ministrul Norvegiei s-a deghizat in taximetrist. Cum au reactionat oamenii

Prim-ministrul Norvegiei, Jens Stoltenberg, a devenit taximetrist pentru o zi. Intreaga farsa face parte din campania electorala a politicianului care si-a dorit sa afle direct de la cetateni parerea lor despre situatia actuala a tarii.

Premierul s-a imbracat in taximetrist, si-a pus ochelari de soare si s-a urcat intr-o masina din centrul capitalei Oslo. Apoi, si-a asteptat pasagerii. Camerele ascunse au inregistrat intreg momentul.

Speriati de "talentul" de sofer al politicianului, pasagerii nu au ezitat sa il critice. Stoltenberg nu si-a declina indentitatea, decat atunci cand a fost recunoscut de cativa cetateni.

Farsa a fost pusa la cale de agentia care se ocupa de campania electorala a partidului din care Stoltenberg face parte. Intr-un interviu recent, prim-ministrul a marturisit ca si-a dorit sa afle de la cetateni care este parere lor despre situatia politica actuala a Norvegiei, inainte de alegerile ce vor avea loc pe 9 septembrie.

Sursa: Daily Mail

Barack Obama se relaxeaza cu sotia sa in New England... Din generatie in generatie! Bona printului William va avea grija de micul mostenitor regal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x