Antena Căutare

FBI vrea sa monitorizeze retelele sociale

Serviciul de informatii american lucreaza la dezvoltarea unei aplicatii prin care sa poata monitoriza activitatea de pe retelele sociale, relateaza Mashable.

Continutul site-urilor precum Facebook si Twitter ar putea fi urmarit pentru a obtine informatii in timp real despre potentiale amenintari la adresa securitatii Statelor Unite.

Acest plan a fost dezvaluit de catre Centrul pentru Informatii Strategice si Operatiuni din cadrul FBI sub forma unei cercetari de piata. Prin intermediul acesteia au dorit sa afle capacitatile industriei IT de a dezvolta o astfel de aplicatie pentru retelele sociale.

Desi cei care au conturi pe site-urile de socializare se tem ca activitatea lor va fi urmarita, FBI sustine ca, din moment ce informatiile sunt facute publice prin publicarea pe internet, are dreptul sa le cerceteze si sa le monitorizeze.

Foto: hepta.ro

Cutremur cu magnitudinea de 5,4 pe scara Richter in nordul Italiei... VIDEO! Antrenamente terifiante pentru viitorii politisti din Ecuador...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x