Live acumCasa Zurli
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Femeie desfigurată de fostul iubit, din gelozie. A bătut-o și i-a dat cu televizorul în cap: "Mă omori, oprește-te!"

La 27 de ani și-a văzut moartea cu ochii. A ajuns cu chipul desfigurat la spital, unde prietenii și familia n-au recunoscut-o. Fostul iubit, cuprins de gelozie, a bătut-o cu salbăticie și i-a aruncat cu televizorul în cap, asta în ce tânăra îl implora să se oprească.

La 27 de ani și-a văzut moartea cu ochii. A ajuns cu chipul desfigurat la spital, unde prietenii și familia n-au recunoscut-o. Fostul iubit, cuprins de gelozie, a bătut-o cu salbăticie și i-a aruncat cu televizorul în cap, asta în ce tânăra îl implora să se oprească.

Abbie Brydon, din Manchester, a trăit un coșmar alături de cel pe care l-a iubit o bună perioadă. Sătulă de certurile și agresiunile verbale, fata a decis să pună punct relației, notează Daily Mail. Consumator de droguri, acesta nu s-a putut împăca cu despărțirea, iar într-un moment de gelozie, a intrat în casa fetei, a lovit-o cu pumnii și cu picioarele și i-a distrus fața după ce a arucat după ea cu un televizor.

Abbie a depus plângere la poliție și le-a povestit oamenilor legii cum l-a implorat să se oprească: "I-am spus, oprește-te, ma omori!" Fata a încercat să scape din mâinile fostului iubit, dar a prins-o și a lovit-o și mai tare. Părul ei blond s-a umplut de sânge, în momentul în care i-a spart, efectiv, capul.

Prietenii au avertizat-o pe Abbie de faptul că bărbatul e violent

Atunci când l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină călău, prietenii au avertizat-o că Scott e violent și că obișnuiește sa consume droguri: "Mi-au spus la ce să mă aștept, dar mie mi s-a părut un tip drăgut. Mă agresa verbal, dar acum a vrut să mă omoare", le-a mai spus Abbie polițiștilor.

Abbie are capul spart și fractură nazală, iar tânărul a ajuns pe mâinile polițiștilor.

Recomandari