Antena Căutare

O femeie a fost mâncată de vie de porcii din coteț. I-au devorat fața, urechile și umerii!

O femeie de 56 de ani, din regiunea Udmurtia (Rusia), a avut parte de un sfârșit înfiorător, fiind devorată de animalele din propria ogradă.

O femeie de 56 de ani, din regiunea Udmurtia (Rusia), a avut parte de un sfârșit înfiorător, fiind devorată de animalele din propria ogradă.

Potrivit informațiilor oferite de poliția din localitate, victima a suferit un atac de epilepsie în timp ce își hrănea porcii. Căzută în cotețul animalelor, aceasta a fost mâncată de vie fără să poată reacționa în vreun fel. Cadavrul desfigurat a fost găsit mai târziu de către investigatori, care au avut parte de un adevărat șoc atunci când au fost nevoiți să constate decesul: „Era de nerecunoscut. Probabil că porcii erau înfometați pentru că efectiv i-au mâncat fața, urechile și umerii. Am văzut o imagine imposibil de descris în cuvinte”, a mărturisit unul dintre polițiștii sosiți la fața locului.

O mamă fără suflet și-a lăsat bebelușul de 4 luni să moară de foame și infestat cu larvele din pampersul neschimbat de s... Cadavrul recuperat din avionul prăbuşit în Canalul Mânecii este al lui Emiliano Sala. Corpul va ajunge la familie pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x