Antena Căutare

FENOMEN RAR! Ninsori in Brazilia, dupa mai bine de trei decenii

In cateva orase din sudul Braziliei a nins pentru prima data in peste 30 de ani, asta dupa ce 15 localitati din statul Rio Grande do Sul au inregistrat temperaturi sub zero grade.

O masa de aer polar a provocat ninsori in sudul Braziliei, in zone in care nu a mai nins in ultimile decenii. "Aceasta masa puternica de aer polar care a ajuns in Brazilia a provocat ninsori in cel putin 36 de orase ale (statului) Santa Catarina", se arata pe site-ul institutului Somar Meteorologie. Astfel, in cincisprezece localitati din statul Rio Grande do Sul (sudul extrem), la frontiera cu Argentina, s-au inregistrat temperaturi sub zero grade.

Pe dealurile din Cambirela, in apropiere de capitala statului Santa Catarina, a nins pentru prima data in 58 de ani. "Masa de aer polar este foarte puternica si va trece prin cel putin doua zone de presiune joasa in Atlanticul de sud, aducand aerul glaciar pe continent", a declarat un meteorologul MetSul, Alexandre Aguiar.

Foto: Hepta

FOTO: La iesirea din spital, Kate a purtat o rochie asemanatoare cu cea a Printesei Diana, in anul 1982... Elvetia: Doua persoane au murit, dupa ce un avion turistic s-a prabusit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x