Antena Căutare

Fenomen straniu! Mai multe lumini neobișnuite au apărut pe cer. „Asta este incredibil”

Un fenomen starniu a fost suprins în Statele Unite. Locuitorii din Arizona se bucurau de un final de săptămână ca oricare altul când deodată mai multe lumini dubioase au apărut pe cer. Încercând să găsească o explicaţie logică, un martor a publicat filmare pe Facebook.

Era ora locală nouă seara când acest cuplu din Arizona a observat o lumină neobişnuită pe cer. Fără să mai stea pe gânduri cei doi au luat telefonul mobil şi au imortalizat momentul. În filmare se poate vedea o sferă portocalie care pare să arunce semnale luminoase către Pământ.

După ce a urmărit fenomenul straniu, americanul a publicat filmarea pe Facebook. Iar comentariile au început să curgă. Niciunul dintre internauţi nu a găsit însă o explicaţie logică.

Fenomenul le-a adus aminte americanilor de luminile misterioase surprinse pe cerul din Phoenix în 1997. Un eveniment care nu a fost elucidat nici până în ziua de azi. Sperând că acum vor găsi totuşi un răspuns, reporterii de la CNN au luat legătura cu un expert din aviaţie. Au aflat, prin urmare, că obiectul ar putea fi de fapt un semnal luminos lansat de militari sau de ecliopterele care sunt testate la o bază din apropiere.

Administraţia Federală a Aviaţiei Americane a anunţat că în perioada în care au fost văzute pe cer luminile misterioase în zonă nu avea loc niciun exerciţiu militar.

Aung San Suu Kyi respinge la CIJ orice ”intenţie genocidară” a atrocităţilor vizând minoritatea musulmană apatridă rohin... Premierul francez Edouard Philippe prezintă un plan al unei reforme a pensiilor, fronda se amplifică, greva continuă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x