Antena Căutare

Ferrari si Ducati si-au suspendat activitatea in urma cutremurului din nordul Italiei

Fabricile Ferrari si Ducati si-au suspendat activitatea luni, in fabrica de la Maranello, respectiv cea de langa Bologna, in urma cutremurului care a avut loc, marti dimineata, in nordul Italiei, scrie autosport.com, citat de Mediafax.

Desi Ferrari, aflata la 50 de kilometri est de Bologna nu a fost fectata prea mult de cutremurul ce a avut epicentrul la 40 de kilometri nord de orasul italian, conducerea a recurs la aceasta masura.

"Dupa cutremur, activitatea a fost suspendata pentru astazi. Tuturor angajatilor li s-a permis sa se alature familiilor lor", conform sursei.

Si producatorul de motociclete Ducati a oprit activitatea in fabrica situata langa Bologna, mai aproape de epicentrul cutremurului din aceleasi motive.

"Ducati este inchisa astazi din cauza cutremurului. Oamenii sunt ok, acum verificam fabrica. Suntem alaturi de toti cei care traiesc in aceasta zona, in aceste momente dificile", a anuntat si constructorul Ducati.

Un seism cu o magnitudine de 5.8 grade pe scara Richter s-a produs in nordul-estul Italiei. Epicentrul a fost localizat in apropiere de Emilia-Romagna, regiune deja afectata in urma cu zece zile de un seism soldat cu sase morti si mii de sinistrati.

Foto: home-designing.com

Incendiu de amploare, la o uzina chimica din Londra... NATO a anuntat uciderea celui de-al doilea lider al-Qaida in Afganistan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x