Antena Căutare

Fetiță de 5 ani crescută în condiții șocante. Nu știe să vorbească, nu a văzut niciodată un fruct, n-a dormit într-un pat și se teme de apă!

A fost botezată „ Fetița Mowgli” pentru că la vârsta de 5 ani nu știe să vorbească, nu a văzut în viața sa un fruct, nu știe ce este și se teme de apă și a crescut într-o casă plină de gunoaie. Mama sa crede că a educat-o foarte bine și că i=a oferit tot ce trebuia până la această vârstă

A fost botezată „ Fetița Mowgli” pentru că la vârsta de 5 ani nu știe să vorbească, nu a văzut în viața sa un fruct, nu știe ce este și se teme de apă și a crescut într-o casă plină de gunoaie. Mama sa crede că a educat-o foarte bine și că i-a oferit tot ce trebuia până la această vârstă.

Fetița a fost descoperită după ce câțiva vecini au anunțat poliția despre lucrurile suspecte, care se petrec în locuința Irinei Garașcenco, o femeie de 47 de ani, care trăiește într-unul dintre cartierele rău famate ale capitalei Rusiei, Moscova.

Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit un lucru șocant. O copilă nespălată, care se ascundea în spatele mormanelor de gunoaie din locuința femeii, a încercat să iasă din cameră, dar a fost oprită la timp. Au fost chemați rapid reprezentanții Protecției Copilului din Moscova, care au preluat-o pe mica făptură, care răspundea la numele de Liubov.

Fetiță de 5 ani crescută în condiții șocante. Nu știe să vorbească, nu a văzut niciodată un fruct, n-a dormit într-un pat și se teme de apă!

Mama fetiței a fost reținută pe loc și investigațiile au început, iar descoperirile au fost îngrozitoare: „Liubov” nu știa să vorbească absolut deloc și nu dormise niciodată într-un pat. Mai mult, copila a avut un șoc atunci când a fost dusă prima oară sub un duș: „A început să țipe, nu știa ce înseamnă să te speli. S-a speriat de apa caldă. Era pur și simplu terorizată. Încerca să iasă de sub apă”, au fost declarațiile asistentelor care au preluat-o în ingrijire.

Fetiță de 5 ani crescută în condiții șocante. Nu știe să vorbească, nu a văzut niciodată un fruct, n-a dormit într-un pat și se teme de apă!

Șocul a continuat. Atunci când i s-a oferit de mâncare „Fetița Mowgli” nu a știut cum arată un fruct și nici cum se mănâncă.

MAMA NU SE SIMTE VINOVATĂ

Irina Garașcenco se află acum după gratii, iar potrivit presei moscovite există posibilitatea să fie condamnată la ani grei de pușcărie pentru condițiile în care a crescut-o pe fetița sa. Culmea, interogată de judecători, femeia nu pare să-și reproșeze mare lucru: „Am crescut-o bine. Nu a mers la grădiniță pentru că am stat eu cu ea. Nu știu ce s-a întâmplat în apartament până nu văd. Eu am plecat de mai multă vreme din casă și nu cred că lucrurile sunt așa grave precum spuneți”, a mărturisit femeia.

Copil de trei ani, la un pas de moarte după ce mama l-a scăpat din vedere! Vântul violent l-a împins în Marea Neagră... O femeie a fost arestată după ce și-a împușcat iubitul pentru că sforăia prea tare! Bărbatul, găsit într-o baltă de sâng...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x