Antena Căutare

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! O fetiță de 6 ani a fost încătușată și arestată "Dă-mi o a doua șansă!" Video

În Florida, la o școală, o fetița de șase ani a fost încătușată, apoi a fost escortată la o mașină de poliție, pentru că nu ar fi fost cuminte în clasă.

O fetiță de 6 ani a fost încătușată și arestat

Un polițist a filmat cu o cameră portabilă arestarea fetiței, după care filmarea a fost făcută publică pe 25 februarie. Camera a surprins momentul în care fetița, vizibil afectată, a fost arestată în școala sa din Orlando, Florida, în luna septembrie a anului trecut.

În imagini se poate observa că fetița este foarte speriată și plânge foarte tare. Micuța a cerut ajutor, a rugat să nu fie urcată în mașina de poliție și a implorat pentru o a doua șansă.

Avocații familiei au declarat pentru BBC NEWS că familia a ales să facă publice imaginile pentru că părinții vor să arate cum s-a desfășurat arestarea.

Persoana a cărei cameră a filmat scenele îngrozitoare a fost concediată după o anchetă internă a Departamentului de Poliție Orlando.

Ofițerul Dennis Turner nu a urmat procedurile, care prevăd că un ofițer de poliție trebuie să aibă aprobarea supraveghetorului pentru a aresta un copil cu vârsta sub 12 ani.

Sursă: BBC

Raportul de ţară al Comisiei Europene: Corupţia continuă să fie o problemă majoră în România... Greta Thunberg a anunţat moartea bunicului ei, actorul Olof Thunberg...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x