Antena Căutare

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! O fetiță de 6 ani a fost încătușată și arestată "Dă-mi o a doua șansă!" Video

În Florida, la o școală, o fetița de șase ani a fost încătușată, apoi a fost escortată la o mașină de poliție, pentru că nu ar fi fost cuminte în clasă.

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! O fetiță de 6 ani a fost încătușată și arestată "Dă-mi o a doua șansă!" Video
O fetiță de 6 ani a fost încătușată și arestat

Un polițist a filmat cu o cameră portabilă arestarea fetiței, după care filmarea a fost făcută publică pe 25 februarie. Camera a surprins momentul în care fetița, vizibil afectată, a fost arestată în școala sa din Orlando, Florida, în luna septembrie a anului trecut.

În imagini se poate observa că fetița este foarte speriată și plânge foarte tare. Micuța a cerut ajutor, a rugat să nu fie urcată în mașina de poliție și a implorat pentru o a doua șansă.

Avocații familiei au declarat pentru BBC NEWS că familia a ales să facă publice imaginile pentru că părinții vor să arate cum s-a desfășurat arestarea.

Persoana a cărei cameră a filmat scenele îngrozitoare a fost concediată după o anchetă internă a Departamentului de Poliție Orlando.

Ofițerul Dennis Turner nu a urmat procedurile, care prevăd că un ofițer de poliție trebuie să aibă aprobarea supraveghetorului pentru a aresta un copil cu vârsta sub 12 ani.

Sursă: BBC

Raportul de ţară al Comisiei Europene: Corupţia continuă să fie o problemă majoră în România... Greta Thunberg a anunţat moartea bunicului ei, actorul Olof Thunberg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x