Antena Căutare

Fetiță de doar doi ani, găsită lângă cadavrele părinților ei, morți de nouă zile! Alexandra a fost dusă de urgență la spital

Alexandra, o fetiță de doar doi ani, a fost găsită într-un apartament din Ucraina, alături de cadavrele părinților ei. Micuța era deshidratată și înfometată. 

Alexandra, o fetiță de doar doi ani, a fost găsită într-un apartament din Ucraina, alături de cadavrele părinților ei. Micuța era deshidratată și înfometată.

Potrivit informațiilor furnizate de oamenii legii, copila de doar doi ani era atât de deshidratată că nu mai putea să se miște de foame ori de sete. Deocamdată nu se știe cauza morții părinților ei, însă se crede că aceștia și-ar fi pierdut viețile în urmă cu cel puțin nouă zile.

În apartament au fost găsite mai multe seringi, motiv pentru care oamenii legii iau în calcul ipoteza potrivit căreia părinții micuței erau dependenți de droguri și au murit de supradoză, potrivit The Mirror.

”Nu erau urme de violență pe corpurile bărbatului, născut în 1985, și nici pe al soției, născută în 1991”, au spus polițiștii, care au deschis o anchetă.

Fetița a fost transportată imediat la spital pentru îngrijiri medicale.

Trei copii minori au rămas orfani, după ce mama lor și-a făcut o operație estetică! Femeia a vrut să aibă posteriorul bo... O fetiță de doi ani a fost găsită înfometată lângă cadavrele părinților. Era așezată în brațele mamei moarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x