Antena Căutare

Copilărie distrusă! O fetiță de trei ani, bătută de mamă pentru că ”era prea obosită ca să mai pozeze”! Micuța era model 

O fetiță de doar trei ani de zile, care era cunoscută pe rețelele de socializare, a fost bătută de mamă pentru că ”era prea obosită ca să mai pozeze”. 

O fetiță de doar trei ani de zile, care era cunoscută pe rețelele de socializare, a fost bătută de mamă pentru că ”era prea obosită ca să mai pozeze”.

Femeia din China a fost surprinsă chiar în timp ce își lovea fiica, care era model la câteva firme de haine. Niu Niu, căci acesta este numele fetiței, a fost bătută brutal de mamă pentru că era mult prea obosită ca să mai stea la poze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile surprinse cu femeia de 32 de ani au devenit rapid virale, iar mama fetiței și-a cerut scuze public: ”Fiica mea primește foarte multă afecțiune”.

De cealaltă parte, însă, zeci de mii de internauți s-au arătat revoltați de gestul femeii: ”Îți exploatezi copilul și faci bani de pe urma lui”, a scris cineva pe rețelele de socializare.

Videoclipul teribil a făcut înconjurul lumii, fiind văzut de peste 37 de milioane de ori.

„A murit în timpul unui joc erotic”! Anna a fost găsită fără suflare, în camera ei de hotel. Singurul martor, iubitul ei... O fată de 11 ani din judeţul Iaşi a murit din cauza gripei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x