Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Fetița româncă de 1 an și cinci luni răpită împreună cu mașina tatălui ei a fost găsită! Care este starea ei acum

Maria Tudorică, fetița româncă de 1 an și 5 luni a fost rapita duminica injurul orei 18:37,ora României.

Vești de ultimă oră! Fetița româncă răpită în Londra împreună cu mașina tatălui său a fost găsită după căutări disperate! Care este starea fetiței în acest moment

Maria Tudorică, îngerașul de doar 1 an și cinci luni a fost răpită la Londra duminică seară și a fost de negăsit o perioadă lungă de timp, momente extrem de tensionate pentru întreaga familie.

Nenorocirea a avut loc după ce tatăl său a dorit să își vândă mașina, un Audi negru, iar cel care venise să o vadă s-a azvârșlit în ea și a furat-o, împreună cu fetița care se afla pe locul pasgerului din dreapta (față).
Cu câteva ore înainte, Poliția Metropolitană lansase un apel urgent pentru a primi orice informaţie care să ajute la găsirea Mariei Tudorică, o copilă de doar un an şi 5 luni care a fost furată odată cu maşina tatălui ei, duminică, în jurul orei locale 16:37, la Londra.

Tatăl ei s-a întâlnit cu un bărbat necunoscut la Nine Acres Close, intenţionând să îşi vândă maşina, un Audi A5 de culoare neagră. Imediat ce tatăl Mariei a coborât din maşină, necunoscutul a sărit la volan şi a demarat. Maria era pe locul pasagerului din faţă, în acel moment.

Maşina a fost descoperită mai târziu pe E12, fără ca Maria să mai fie în ea.

Poliţia londoneză a precizat că cel care a plecat cu maşina era un bărbat asiatic de constituţie medie îmbrăcat în negru.
Teroarea familiei a luat sfârșit odată cu găsirea micuței teafără și nevătămată, spune observator.tv.
Fetița este acum în siguranță alături de familie. Autoritățile nu au oferit niciun detaliu despre autorul răpirii, cel care a furat și mașina tatălui fetiței.
Familia este aucm fericită și le mulțumește tuturor celor care au fost alături de ei și s-au implicat în căutarea micuței.

Recomandari