Antena Căutare

Fiica secretă a lui Vladimir Putin, apariție publică de senzație! Este splendidă și luptă pentru o cauză nobilă - Foto

Fiica secretă a lui Vladimir Putin a avut o apariție publică extrem de rară, pentru a prezenta o clinică medicală în care s-au investit aproape 570 de milioane de euro, o parte din aceasta fiind dedicată bolnavilor de cancer.

Fiica secretă a lui Vladimir Putin a avut o apariție publică extrem de rară, pentru a prezenta o clinică medicală în care s-au investit aproape 570 de milioane de euro, o parte din aceasta fiind dedicată bolnavilor de cancer.

Fiica lui Vladimir Putin a acordat un interviu pentru un post de televiziune din Rusia și a prezentat o companie din domeniul sănătății, Nomeko, la care lucrează în prezent. Această companie este implicată în cel mai mare proiect de investiții în domeniul sănătății din Rusia.

Principalul obiectiv al acestei companii este cercetarea unor metode moderne de tratare a cancerului, într-o clinică specială, aflată în regiunea Leningrad.

Această clinică specială este, de fapt, un complex de 200.000 de kilometri pătrați. Aici vor putea fi internați 20.000 de pacienți simultan și se vor putea efectua 10.000 de operații pe an.

Fiica secretă a lui Vladimir Putin, apariție publică de senzație! Este splendidă și luptă pentru o cauză nobilă - Foto

Complexul, ce ar putea fi deschis în anul 2021, va include un centru de oncologie, o clinic multidisciplinară, una de reabilitare, un centru sportive, un complex educațional, precum și un centru de medicină nucleară.

Maria Vorontsova, în vârstă de 33 de ani, nu a fost confirmată oficial drept fiica lui Vladimir Putin, dar ar fi cel mai mare copil al liderului rus. Despre ea știu puține lucruri. Este cunoscutăpentru activitatea ei în medicină și endocrinologie.

Vladimir Putin a încercat întotdeauna să își păstreze viața personal departe de lumina reflectoarelor. Liderul de la Kremlin are alte două fiice recunoscute, Maria și Katerina, din prima lui căsnicie, cu însoțitoarea de zbor Lyudmila Shkrebneva, de care a divorțat în 2013.

Au scos-o din mașină, mai mult moartă decât vie: „Pieptul ei fusese smuls. Am văzut inima fiicei mele!”... A decedat preşedintele tunisian Béji Caïd Essebsi, a anunţat preşedinţia statului african...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x