Antena Căutare

Firmele romanesti au cucerit vizitatorii celui mai mare targ de mobila din Europa

Firmele romanesti au cucerit vizitatorii celui mai mare targ de mobila din Europa. Dormitoarele cu pietre Swarowski si podeaua cu fir de aur se vand ca painea calda. 13 companii romanesti au ajuns la Milano si au ocazia sa dea tonul in materie de decoratiuni interioare.

Scaune tapitate cu motive florale. Decoratiuni de perete din granit si marmura in cele mai spectaculoase culori, dar si un bar realizat din lemn masiv. Producatorii romani care au venit sa-si expuna oferta la Milano au avut cu ce sa impresioneze.

Preturile sunt si ele "pretioase". Un scaun tapitat porneste de la 600 de euro. Un dormitor alb din lemn masiv cu pietre Swarovski costa de 10 ori mai mult. Piesa de rezistenta este insa podeaua cu fir de aur. Un metru patrat ajunge la 1.500 de euro.

Jos avem o alta piatra semipretioasa - labradorit, care este cu aur. Standul cu produse romanesti este ca un furnicar. Si, cel mai important, strainii nu au venit doar sa admire. Au facut comenzi importante.

Participarea presupune ca toate firmele prezente in stand sa aiba activitate de productie si sa aiba activitate de export de mobila. Targul este deschis pana duminica.




Foto:architectureau.com

IMAGINI SOCANTE! Peru: Spulberate de o masina de politie... EBA, atac la Olanda din plenul Parlamentului European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x