Antena Căutare

Fiul cel mare al lui Bernard Madoff, gasit spanzurat in apartamentul sau din New York

Blestemul banilor a lovit crunt familia lui Bernard Madoff, unul dintre cei mai mari escroci din istorie. Fiul lui cel mare a fost gasit fara viata, in urma cu câteva ore, in apartamentul din New York.





Madoff a recunoscut ca nu a investit niciun ban din cele 13 miliarde de dolari care i-au fost incredintate pentru administrare, timp de trei decenii, de banci, organizatii de caritate sau persoane fizice. Unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bursiera americana din ultimele decenii, Madoff a fost fondatorul firmei Bernard L. Madoff Investment Securities LLC. Madoff a mai infiintat un fond de investitii, bazat pe asa-numita "schema Ponzi", o operatiune ilegala in managementul fondurilor de investitii, similara cu jocurile piramidale.

Ea presupune returnarea de profituri exagerate investitorilor, fara nici o baza reala. "Schema Ponzi" poarta numele lui Charles Ponzi, un imigrant italian care a ramas in istoria SUA drept unul dintre cei mai mari fraudatori.

In primul sau interviu acordat in arest, Bernard Madoff, a declarat ca nu i-a venit sa creada ca autoritatile americane nu au reusit sa descopere mai repede imensa frauda pe care o pusese la cale si ca a reusit sa scape atatia ani fara sa fie arestat.

The Economist: Traian Basescu ar putea deveni prim-ministru, in 2014... VIDEO! Accident spectaculos la New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x