Antena Căutare

Fiul lui Osama ben Laden amenință Statele Unite! Americanii vor plăti scump pentru moartea tatăl lui său. Noi atentate teroriste

Fiul fostului lider Al-Qaida Osama ben Laden a ameninţat, într-un mesaj audio postat online, că se va răzbuna pe Statele Unite pentru asasinarea tatălui său relatează Reuters.

Fiul fostului lider Al-Qaida Osama ben Laden a ameninţat, într-un mesaj audio postat online, că se va răzbuna pe Statele Unite pentru asasinarea tatălui său relatează Reuters.

Hamza ben Laden promite să continue lupta la nivel global a grupării teroriste împotriva Stateleor Unite şi aliaţilor lor în acest discurs de 21 de minute, intitulat "Suntem toţi Osama", potrivit grupului de supraveghere pe Internet a reţelelor teroriste SITE.

"Vom continua să vă lovim şi să vă ţintim în ţara voastră şi în străinătate, ca răspuns la oprimarea voastră a popoarelor din Palestina, Afganistan, Siria, Irak, Yemen, Somalia şi în restul pământurilor musulmane care nu au supravieţuit opimării voastre", ameninţă Hamza, citat de news.ro.

"În ceea ce priveşte răzbunarea naţiunii islamice pentru şeicul Osama, Allah aibă milă de el, nu este vorba despre răzbunarea persoanei lui Osama, ci de răzbunarea pentru cei care apără islamul", afirmă el.

Osama ben Laden a fost ucis în ascunzătoarea sa din Pakistan de către comandouri americane, în noaptea de 1 spre 2 mai 2011, o lovitură extrem de puternică pentru Al-Qaida, care a comis atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 în Statele Unite.

Prezentat de noul lider al grupării Ayman al-Zawahiri într-un mesaj audio anul trecut, Hamza, in vârstă de 20 de ani, reprezintă o voce tânătă a grupării, ai cărei lideri, în vârstă, depun eforturi să inspire militanţi din întreaga lume, atraşi de gruparea jihadistă Statul Islamic.

"Hamza reprezintă o nouă faţă pentru Al-Qaida, o legătură directă cu fondatorul grupării. El este un inamic articulat şi periculos", avertizează Bruce Riedel de la Brookings.

Puștiul adorabil al Angliei! La nici trei ani, prințul George a urcat în cabina de comandă a unui avion de vânătoare (Ga... Consulul onorific al României în El Salvador, asasinat în locuința sa...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x