Antena Căutare

Florida, Georgia, Mississippi şi Nevada impun măsuri stricte de izolare în lupta împotriva covid-19 în SUA, după ce bilanţul pandemiei a depăşit 4.800 de morţi şi 214.000 de contaminări

Alte patru state americane au impus măsuri stricte de izolare în lupta împotriva răspândirii noului coronavirus, în contextul în care numărul morţilor în Statele Unite aproape s-a dublat în trei zile şi a depăşit 4.800, iar peste 214.000 de contaminări au fost confirmate, relatează Reuters.

Guvernatorii din Florida, Georgia, Mississippi şi Nevada au îndemnat locuitorii să stea izolaţi în casă.

Potrivit unui bilanţ întocmit de reuters, peste 925 de decese cauzate de noul coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în Statele Unite.

Donald Trump a declarat că nu vede necesitatea ca Guvernul federal să instituie prin decret o izolare la nivel naţional, în contextul în care aproximativ 40 de state americane şi Districtul Columbia - în care se află capitala Washington - le-au cerut locuitorilor să nu iasă din casă decât la cumpărături sau în caz de urgenţă.

TRUMP NU EXCLUDE SUSPENDAREA UNOR ZBORURI INTERNE

Preşedintele american a anunţat însă, miercuri, că studiază posibilitatea de a suspenda zborurile interne către oraşele cele mai afectate de pandemie, care ar putea cauza moartea a cel puţin 100.000 de oameni în ţară, potrivit unor estimări ale autorităţilor sanitare.

”Studiem asta, dar odată ce o asemenea măsură este luată, limităm o industrie care este teribil de necesară”, a declarat el într-o conferinţă de presă la Casa Albă.

Trump a avertizat marţi - la două zile după ce a prelungit până la sfârşitul lui aprilie măsurile de distanţare socială - că urmează două săptămâni ”foarte, foarte dureroase” în lupta împotriva noului coronavirus.

Locatarul Casei Albe anunţa la 11 martie că interzice cetăţenilor din 26 de state membre ale spaţiului Schengen intrarea în Statele Unite pe o perioadă de 30 de zile, cu scopul de a opri răspândirea pandemiei.

Sursa : news.ro

Are 22 de ani și a fost doborâtă de un simptom nou al coronavirusului: „Nu am mai simțit niciodată așa ceva. Mi-a fost f... 30 de slujbe pe zi. 7 minute / mort. ”Dumnezeu nu există! Și nici nu a existat! Clar?”...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x