Antena Căutare

Foc ucigas in nord-estul Spaniei: 4 persoane si-au pierdut viata

Focul face prapad in Spania. Pompierii se lupta cu un urias incendiu de vegetatie care a pus stapanire pe zona dintre Catalunia si sudul Frantei. Flacarile au facut deja 4 victime, inainteaza rapid si au blocat un traseu popular in aceasta perioada a anului - drumul catre Costa Brava.

O a patra persoana, un francez care a suferit arsuri foarte grave duminica, a murit luni din cauza ranilor suferite in timpul incendiului puternic care afecteaza regiunea La Junquera, in nord-estul Spaniei, in apropierea frontierei franceze, a anuntat Guvernul catalan, relateaza AFP. Alti trei francezi au fost ucisi de duminica, un barbat impreuna cu fiica sa in varsta de 15 ani care au scapat din incendiu si au sarit in mare in PortBou, si un barbat in varsta de 75 de ani, care a facut o criza cardiaca dupa ce si-a vazut casa incercuita de flacari, in satul Llers, in apropiere de La Junquera.

"Pana in prezent, patru persoane au murit. Ultima este un barbat in varsta de 64 de ani, un francez, care a fost transportat in stare critica la spitalul Vall d'Hebron" din Barcelona, a anuntat Ministerul catalan al Sanatatii, intr-un comunicat.

Focul s-a declansat duminica la amiaza in apropiere de La Junquera si s-a propagat rapid in regiunea Alt Emporda, sitata la sud de frontiera, favoizat de un vant puternic care bate dinspre nord-vest. Luni dimineata incendiul nu a fost inca localizat, dar vantul a scazut usor in intensitate, permitand interventia avioanelor bombardiere cu apa.

Foto: heraldsun.com.au

A scapat de atentatul din Toronto, a murit la Denver!... Stallone senior si-a luat ramas bun de la Stallone junior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x