UPDATE: Alertă în Franța! Noi focuri de armă, după atacul de la Charlie Hebdo. Poliţista rănită a murit!

Doi poliţişti au fost răniţi într-un nou incident armat care a avut loc joi dimineaţa, la Montrouge, în regiunea pariziană, relatează TF1, în pagina electronică.

UPDATE: La 24 de ore de la teribilul atentat terorist de la sediul revistei de satiră Charlie Hebdo, Franţa este în stare de alertă. În urma incidentului armat produs în această dimineaţă, poliţista rănită a murit, în urma rănilor grave, suferite.

Doi poliţişti au fost răniţi într-un nou incident armat care a avut loc joi dimineaţa, la Montrouge, în regiunea pariziană, relatează TF1, în pagina electronică, citată de Agerpres.

Schimbul de focuri a izbucnit cu puţin timp înainte de ora 08.00 (09.00 ora României) la Montrouge, la sud de Paris. Doi poliţişti municipali "sunt la pământ", a declarat o sursă din cadrul poliţiei.

Potrivit surselor TF1, unul dintre poliţişti este grav rănit. Agresorii, în număr de doi, au fugit la bordul unei maşini albe Clio. Potrivit Europe 1, unul dintre agresori a fost reţinut.

Pentru moment este prea devreme pentru a se stabili o legătură cu atacul asupra săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri